برگزاری مراسم روز ملی گندم و نان در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی

دسته: اخبار مرکز , تصاویر
بدون دیدگاه
یکشنبه - ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی، به مناسبت نامگذاری روز ۳۱ فروردین در تقویم رسمی کشور به نام محصول استراتژیک “گندم” و فرآورده مهم آن “نان” که سهم مهمی در سفره های مردم استان و کشور دارند، مراسم گرامیداشتی با حضور  رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان، رئیس نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی استان، دبیر هیئت اندیشه ورز نخبگانی تحول در کشاورزی، معاونت زراعت و کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی، معاون پژوهشی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه و محققان مرکز تحقیقات و کشاورزان و گندمکاران پیشرو در روز یکشنبه ۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در سالن امام علی مرکز تحقیقات برگزار گردید. در این مراسم غلامرضا گودرزی رئیس مرکز تحقیقات با اشاره به اهمیت محصول گندم در بحث امنیت غذایی کشور گفت: تنها راه اقتصادی کردن بخش کشاورزی و تامین امنیت غذایی پایدار، افزایش رسوخ دانش به بخش کشاورزی است و معرفی ارقام یکی از بهترین راه های انتقال دانش به این بخش می باشد. رئیس مرکز تحقیقات افزود یکی از شاخصه های کیفی در ارتباط با ارقام جدید گندم توجه به کیفیت نانوایی آنها است که در این زمینه ارقام جدید گندم شامل رقم سیمین، زرینه و حیران که در سال های اخیر با مشارکت مرکز تحقیقات معرفی شده اند از پروتئین بالاتر و کیفیت نانوایی بهتری نسبت به سایر ارقام برخوردار هستند و از این جهت در برنامه تولید بذر این مرکز در سطح وسیع قرار دارند تا به میزان بالا تولید و در اختیار کشاورزان قرار گیرند. در ادامه علی صفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با ذکر این مطلب که تحقیقات، پیشران بخش کشاورزی است گفت: به دنبال افزایش کیفیت گندم تولیدی استان با مشارکت مرکز تحقیقات کشاورزی هستیم و با توجه به شعار سال از کشاورزان پیشرو تقاضا داریم که با توجه به مسائل و چالش های کشاورزی سفارش دهنده تحقیقات باشند که در صورت محقق شدن آن، اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد.

سپس مظاهر یوسفی معاون پژوهشی مرکز در ارتباط با کیفیت نانوایی گندم و تاثیر آفت سن روی آن و عادل غدیری رئیس بخش تحقیقات زراعی و باغی مرکز در مورد ارقام جدید گندم و خصوصیات آنها از جمله کیفیت نانوایی مطالبی را ارائه کردند.

در پایان از پروژه های تحقیقاتی غلات مرکز بازدید به عمل آمد.


نوشته شده توسط:مریم حاتم آبادی - 392 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: ۳۹
برچسب ها: