برگزاری جلسه شورای فناوری مرکز رشد کشاورزی مرکزدر خصوص بررسی ایده ” طراحی و پیاده سازی خط تولیدی و نیمه صنعتی محصولات غذایی و سوغات استان مرکزی ( ترخینه دوغ و میوه خشک)”

دسته: اخبار مرکز
بدون دیدگاه
چهارشنبه - ۱۲ تیر ۱۳۹۸

جلسه شورای فناوری مرکز رشد کشاورزی مرکزدر خصوص بررسی ایده ” طراحی و پیاده سازی خط تولیدی و نیمه صنعتی محصولات غذایی و سوغات استان مرکزی ( ترخینه دوغ و میوه خشک)” در سالن جلسات مرکز برگزار گردید در این  جلسه که روز دوشنبه ۱۰ تیرماه سال ۹۸ برگزار شد  ، بررسی  فناوری و نوآوری ایده” طراحی وپیاده سازی خط تولیدی ونیمه صنعتی محصولات غذایی وسوغات استان مرکزی ( ترخینه دوغ ومیوه خشک) ” توسط مجریان ایده؛ خانم قیصری و خانم نقدی­بیگ با حضور  رئیس محترم مرکز  دکتر گودرزی، معاون محترم اداری و مالی مرکز مهندس بهشتی، خانم مهندس انجمی کارشناس مدیریت صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان، خانم دکتر طهماسبی عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز، مهندس نجمی رئیس مرکز رشد کشاورزی وآقای تاج آبادی کارشناس مرکز رشد کشاورزی برگزار شد. مجریان ایده مربوطه هدف از  تولید این محصول را،  نوآوری در اشکال تولیدی و بکارگیری فناوری خشک کردن با تغییر در دستگاههای مربوطه برای کاهش بار میکروبی و ماندگاری بالای محصول بدون افزایش مواد نگهدارنده شیمیایی ذکر کردند. همچنین فرآورده­های غذایی دیگر از این محصول در طرح توسعه این افراد قرار دارد. تولید اشتغال از اجرای این ایده به عنوان یک کارآفرینی نیز محسوب می­شود. بررسی ایده با پرسش و پاسخ بین حاضرین صورت گرفت و در نهایت با تصویب این ایده برای ورود به مرکز رشد کشاورزی موافقت گردید.


نوشته شده توسط:میرفتاح - 968 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: ۶۱
برچسب ها: