برگزاری جلسه شورای فناوری مرکز رشد کشاورزی مرکزدر خصوص بررسی ایده ” طراحی و پیاده سازی خط تولیدی و نیمه صنعتی محصولات غذایی و سوغات استان مرکزی ( ترخینه دوغ و میوه خشک)”
جلسه شورای فناوری مرکز رشد کشاورزی مرکزدر خصوص بررسی ایده ” طراحی و پیاده سازی خط تولیدی و نیمه صنعتی محصولات غذایی و سوغات استان مرکزی ( ترخینه دوغ و میوه خشک)” در سالن جلسات مرکز برگزار گردید در این جلسه که روز دوشنبه ۱۰ تیرماه سال ۹۸ برگزار شد ، بررسی فناوری و نوآوری ایده” طراحی وپیاده سازی خط تولیدی ونیمه صنعتی محصولات غذایی وسوغات استان مرکزی ( ترخینه دوغ ومیوه خشک) ” توسط مجریان ایده؛ خانم قیصری و خانم نقدیبیگ با حضور رئیس محترم مرکز دکتر گودرزی، معاون محترم اداری و مالی مرکز مهندس بهشتی، خانم مهندس انجمی کارشناس مدیریت صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان، خانم دکتر طهماسبی عضو هیات علمی بخش تحقیقات فنی و مهندسی مرکز، مهندس نجمی رئیس مرکز رشد کشاورزی وآقای تاج آبادی کارشناس مرکز رشد کشاورزی برگزار شد. مجریان ایده مربوطه هدف از تولید این محصول را، نوآوری در اشکال تولیدی و بکارگیری فناوری خشک کردن با تغییر در دستگاههای مربوطه برای کاهش بار میکروبی و ماندگاری بالای محصول بدون افزایش مواد نگهدارنده شیمیایی ذکر کردند. همچنین فرآوردههای غذایی دیگر از این محصول در طرح توسعه این افراد قرار دارد. تولید اشتغال از اجرای این ایده به عنوان یک کارآفرینی نیز محسوب میشود. بررسی ایده با پرسش و پاسخ بین حاضرین صورت گرفت و در نهایت با تصویب این ایده برای ورود به مرکز رشد کشاورزی موافقت گردید.