برگزاری دومین کاروان راهیان پیشرفت کشاورزی دانش بنیان در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی

دسته: اخبار مرکز , تصاویر
بدون دیدگاه
دوشنبه - ۳ دی ۱۴۰۳

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی، در اولین روز از هفته پژوهش و فناوری دومین کاروان راهیان پیشرفت کشاورزی دانش بنیان با هدف شتاب دهی به افزایش بهره وری با مشارکت کشاورزان خبره با حضور رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی، رییس مرکز تحقیقات کشاورزی استان، مدیریت هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی، مدیران جهاد کشاورزی شهرستان های اراک، فراهان، خنداب و شازند، روسای ادارات ترویج، مروجین پهنه و کشاورزان پیشروی این شهرستان ها و محققان در روز شنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۳ در سالن جلسات مرکز تحقیقات برگزار شد.

 رئیس مرکز در این مراسم ضمن معرفی ظرفیت ها و زیرساخت های مرکز گفت: بهترین راه دانش بنیان کردن بخش کشاورزی ارائه محصولات فناورانه به کشاورزان و بهره برداران است که در این راستا مهمترین نهاده بذور اصلاح شده و با کیفیت است که توسط مراکز تحقیقاتی تولید می شود. گودرزی با توصیه به مروجان تاکید بر استفاده از بذور اصلاح شده و استاندارد و نهال های شناسه دار را در بالا بردن کیفیت محصولات کشاورزی موثر دانست.

صفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز در این مراسم با تاکید بر اهمیت پژوهش و آموزش گفت: پیشرفت در همه بخش ها از جمله بخش کشاورزی مرهون امر پژوهش است. وی با تاکید بر اهمیت آموزش جلب اعتماد کشاورزان نسبت به استفاده از دستورالعمل های آموزشی و به کاربردن آنها را از اولویت های کار کارشناسان و مروجین پهنه بیان کرد.

در پایان ضمن بازدید از آزمایشگاه کشت بافت مرکز رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان و رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی در پیامی مشترک، آغاز هفته پژوهش را در دومین کاروان راهیان پیشرفت کشاورزی دانش بنیان تبریک گفتند.


نوشته شده توسط:مریم حاتم آبادی - 1047 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: ۶۰
برچسب ها: