اجرای پروژه تحقیقاتی فرآوری پیت و باگاس نیشکر به روش آمونیاکی کردن جهت استفاده در جیره غذایی گوساله های پرواری آغاز شد

دسته: اخبار مرکز
بدون دیدگاه
شنبه - ۲۷ آذر ۱۴۰۰

پروژه تحقیقاتی فرآوری پیت و باگاس نیشکر به روش آمونیاکی کردن جهت استفاده در جیره غذایی گوساله های پرواری در شهر دادودآباد اراک مراحل اجرایی خود را آغاز کرد. این پروژه یکی از ۵ پروژه طرح ملی فرآوری فراورده های فرعی عمده کشاورزی به روش آمونیاکی کردن جهت استفاده در تغذیه دام می باشد که در بخش  تحقیقات علوم دامی مرکز توسط مجری پروژه سرکار خانم دکتر میرشمس الهی در دست اجرا است. در مراحل آغاز این پروژه حجت الاسلام غروی امام جمعه شهر داود آباد به همراه شهردار و اعضای شورای این شهر، ضمن حضور در واحد پروار بندی محل اجرای پروژه و بازدید از مراحل اجرایی آن، توصیه هایی درخصوص اهمیت موضوع بویژه در شرایط موجود و ترویج آن همچنین لزوم مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاری جهت فرآوری صنعتی فرآورده های فرعی بخش کشاورزی بیان فرمودند.

روابط عمومی مرکز


نوشته شده توسط:میرفتاح - 968 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: ۹۲
برچسب ها: