کمیته فنی و تخصصی بخش تحقیقات علوم دامی مرکز تحقیقات و آموزش با حضور اعضاء این بخش و کارشناسان علوم دامی سازمان جهاد کشاورزی تشکیل گردید
کمیته فنی و تخصصی بخش تحقیقات علوم دامی مرکز تحقیقات و آموزش با حضور اعضاء این بخش و کارشناسان علوم دامی سازمان جهاد کشاورزی تشکیل گردید. این جلسه که روز سه شنبه مورخ ۱۷ دیماه ۹۸ در سالن جلسات مرکز تشکیل شد، دکتر مسعودی رئیس بخش تحقیقات علوم دامی مرکز، مهندس عزیزی و خانم مهندس میرشمس الهی از اعضا هیات علمی این بخش و مهندس جعفری، مهندس اکبرزاده و مهندس هزاوه از معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان و دکتر مهدوی از سرم سازی رازی حضور داشتند. در طی این جلسه ۴طرح به شرح ذیل ارائه وپس از بحث و تبادل نظر مقرر گردید در شورای پژوهشی جهت ادامه روند بررسی گردند:
- طرح ملی ساخت مکمل ید با اثر طولانی مدت برای دام (دکتر طالبیان مسعودی)
- ارزیابی اوره آهسته رهش به روش برون تنی (دکتر طالبیان مسعودی)
- تاثیر فرمولاسیون جیره های غذایی حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع امگا ۳ و امگا ۹ بر عملکرد رشد، ماندگاری و صفات لاشه بره های پرواری (خانم مهندس میرشمس الهی)
- بررسی شبکه تنظیمی ژنهای موثر بر صفات تولید و ترکیبات شیر گوسفند(مهندس عزیزی)
بازدید: ۱۶۳