دیدار سرپرست مرکز با معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی

دسته: اخبار مرکز , تصاویر
بدون دیدگاه
سه شنبه - ۸ اردیبهشت ۱۴۰۵

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مرکزی، در دیدار سرپرست مرکز با معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی بر توسعه کشاورزی دانش‌بنیان در استان مرکزی تاکید شد. 

در جلسه‌ای که با حضور سرپرست مرکز و هیأت همراه در محل استانداری مرکزی در روز دوشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۵ برگزار شد، ظرفیت‌های علمی و پژوهشی بخش کشاورزی و راه‌های بهره‌گیری از فناوری‌های نوین برای افزایش بهره‌وری مورد بررسی قرار گرفت. در این دیدار، داودی راد گزارشی از وضعیت مرکز و پردیس های تحقیقات و آموزش لوبیا خمین و انار ساوه، آخرین دستاوردهای پژوهشی و پروژه‌های تحقیقاتی در دست اجرا در زمینه های مختلف، چرخه تولید هسته های اولیه بذور پرورشی، کلکسیون ژرم پلاسم لوبیا و انار، مدیریت منابع آب و روش‌های کاهش مصرف نهاده‌ها، فعالیت های معاونت آموزش و اداره های مستقر در این معاونت، هنرستان کشاورزی پردیس ساوه و مرکز رشد کشاورزی ارائه و خواستار حمایت دستگاه‌های اجرایی برای تجاری‌سازی این دستاوردها شد.

آقاعلیخانی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار نیز با اشاره به جایگاه بخش کشاورزی در اقتصاد استان، بر ضرورت پیوند پژوهش با مزرعه و واحدهای تولیدی، توسعه کشاورزی هوشمند و فناوری‌های نوین، استفاده از یافته‌های تحقیقاتی در مهار تنش‌های آبی و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌های کشاورزی تأکید کرد.


نوشته شده توسط:مریم حاتم آبادی - 929 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: ۲
برچسب ها: