حمایت از ایجاد و گسترش گلخانه ها یکی از راهبردهای وزارت جهاد کشاورزی

دسته: اخبار مرتبط
بدون دیدگاه
شنبه - ۲ تیر ۱۴۰۳

به گزارش روابط عمومی سازمان تات؛ معاون وزیر و رئیس سازمان تات به مناسبت هفته جهاد کشاورزی، به شهرستان های پیشوا و پاکدشت سفر کرد و بر حل چالش های تولید کنندگان تاکید کرد.
سید مجتبی خیام نکویی با اشاره به اینکه گلخانه ها یکی از مهمترین راهبردها  برای صرفه جویی در مصرف آب و مدیریت منابع آب است، گفت: یکی از راهبرد های وزارت جهاد کشاورزی حمایت از ایجاد و گسترش گلخانه ها بویژه برای محصولات سبزی و صیفی است.
وی بر ضرورت توسعه کشت گلخانه‌ای در کشور تاکید کرد و گفت: هم‌اکنون سطح گلخانه‌های کشور ۲۵ هزار هکتار است.
خیام نکویی گفت: برای گسترش خودکفایی در محصولات راهبردی نباید اراضی که قابلیت کشت برای محصولات راهبردی دارند را به تولید سبزی و صیفی اختصاص دهیم.
وی همچنین با حضور در منزل عباس امان الهی جانباز و ایثارگر که ۳ سال در جبهه‌های حق علیه باطل حضور داشت از نزدیک با خانواده ایشان دیدار و گفتگو کرد .

گفتنی است گلخانه تولید بلوبری در پاکدشت در مساحتی حدود ۴۷۵۰ مترمربع با سرمایه ای در حدود ۷۰ میلیارد ریال در راستای افزایش بهره وری، نوآوری و جلوگیری از خروج ارز به بهره برداری رسید.
افتتاحیه پروژه های بخش کشاورزی استان تهران(پیشوا _پاکدشت)، افتتاحیه گلخانه بلوبری(شهرک گلفام)، افتتاحیه گلخانه سبزی و صیفی تیجانی(شهرستان پیشوا) و بازدید گلخانه گل رز مینیاتوری (شهرک گلفام) از دیگر برنامه های سفر به شهرستان های پیشوا و پاکدشت بود.

جهت دریافت لینک کانال ایتای سازمان کلیک کنید

 

 

 


نوشته شده توسط:علی رنجبری - 165 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: ۲۷
برچسب ها: