اجرای طرح تحقیقاتی فرآوری کاه با روش آمونیاکی کردن در یکی از واحدهای پرواربندی شهرستان اراک

دسته: اخبار مرکز
بدون دیدگاه
شنبه - ۲ شهریور ۱۳۹۸

فرآوری کاه با روش آمونیاکی کردن در یکی از واحدهای پرواربندی شهرستان اراک   به مرحله عمل رسید. به منظور آموزش بهره برداران و ترویج  فرآوری کاه با روش آمونیاکی کردن، در تاریخ ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ عملیات فرآوری در یکی از واحدهای پرواربندی  گوساله شهرستان اراک با همکاری  همکاران بخشهای اجرایی و ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان انجام شد. در این عملیات آمونیاکی کردن کاه گندم به روش پشته سازی انجام شد. برای این منظور از ورقهای پلاستیک نسبتا ضخیم و عریض استفاده شد. پرس­های کاه روی پلاستیک به شکل پشته چیده شدند و تنظیم رطوبت آن تا حدود ۳۰ درصد انجام شد سپس پشته کاه بطور کامل درون پلاستیک پیچیده شد و تزریق گاز آمونیاک به داخل پشته انجام پذیرفت. پیش بینی می گردد که با توجه به دمای هوا، حدود دو تا سه هفته دیگر این فرآوری کامل و کاه آمونیاکی قابل استفاده جهت مصرف دام شود. با این روش پروتئین خام کاه حدود دو برابر و گوارش پذیری آن برای دام ۱۵-۲۰ درصد افزایش می یابد.


نوشته شده توسط:میرفتاح - 968 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: ۱۶۶
برچسب ها: